13 mars, 2011

Dagens naglar: Depend 122/N

7 kommentarer:

 1. Min orgasm-blush gick sönder så jag har lagat den. Efter det har den sett lite tilltuffsad ut ;)

  SvaraRadera
 2. Detta har jag också. Det är så sött =)

  SvaraRadera
 3. omygloss: Okej! Men det var snyggt lagat måste jag säga! Tänkte att du kanske hade samma problem som systra mi har med sin Laguna-bronzer från Nars. Pudret har liksom fått en plastig yta på sig så man får inte upp något puder. Hon fick rugga upp ytan på bronzern för att få bort hinnan och kunna få fram puder. /N

  Emma: Det snudd på lite neonfärg på nagellacket. Om man inte vågar neon så är det här ett bra alternativ. Hade glömt bort att jag hade lacket men igår fick det allt komma fram och lufta sig! /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.