10 mars, 2011

Dagens öga: Oriental kajalIdag kände jag för att anamma mina rötter och göra en ögonsminkning som kvinnor från mellanöstern ofta bär till vardags, en kajal som ramar in hela ögat så är man good to go. Liksom många kvinnor från mellanöstern använder min mamma aldrig mascara till vardags men går dock inte hemifrån utan ett svep med kajalpennan.

Primer: Urban Decay Primer Potion
Ögonskugga: NYX Dallas
Kajalpenna: Sephora Kôhl Expert
Mascara: Maybelline Lash Stiletto

/N

6 kommentarer:

  1. Mörka ögon passar så himla bra i all typ av makeup, det går liksom inte att misslyckas! Om jag tar kajal runt mina ögon ser jag ut som en emo-unge och får pyttesmå ögon. Var glad att du har perfekt färg för att bära upp alla färger!:)

    SvaraRadera
  2. Sublimt: Tack gulliga du! Det ska jag komma ihåg nästa gång jag jag tycker jag ser ut som en clown i färgglad ögonskugga! /N

    SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.