12 mars, 2011

Dagens öga: A tribute to Honi



Dagens öga är en hyllning till Honi och hennes fantastiskt färgglada sminkningar. Här har jag försökt mig på hennes underbara Pretty Reckless. Jag har aldrig vågat sminkat mig så här men någon gång måste vara den första. Synd bara att de enda som fått se mig är tvättmaskinerna nere i tvättstugan och snart åker sminkningen av då jag ska iväg och träna. Men jag lovar att jag ska bli duktigare på att sminka mig med mer färg, speciellt nu till våren och sommaren.

Primer: Urban Decay Primer Potion
Ögonskugga: 88 Matte Palette
Eyeliner: ELF Shimmer Eyeliner Pencil
Mascara: Maybelline Lash Stiletto

Update: Ångrar mig såå att jag tvättade bort sminkningen!! Det visade sig att träningspasset, dagen till ära, var ett schlagerpass och instruktörerna var själva galet sminkade i chockrosa. Imorgon går samma pass igen och ja, jag vet att man inte ska träna med smink på men då ska jag banne mig dit med min Honi-sminkning i högsta hugg!

/N

10 kommentarer:

 1. Gud vad snyggt det blev, visst är det härligt med färg? :) Synd att du hann tvätta av det till schlagerpasset, låter som att det hade passat super!

  SvaraRadera
 2. Honi: Det är inte dumt det här med färg, jag kan nog börja vänja mig! ;0) /N

  SvaraRadera
 3. oh så härliga färger :)

  SvaraRadera
 4. Vanesa: Visst är det! Men jag ska inte ta åt mig äran. Det här är Honis symfoni som jag bara spelar :0) /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.