12 mars, 2011

MAC Viva Glam Cyndi Lauper

Heartcoretöserna inledde mig i frestelse när de skrev om läppstiftet MAC Viva Glam Cyndi Lauper som bara är to die for! Illa kvick sprang jag ner till Åhléns för att få tag på ett eget ex innan de tar slut då det tydligen är en utgående produkt. Dock fanns det fortfarande flera kvar i butik och det går även att beställa läppstiftet hos Kicks.
Jag dog en smula när jag testade läppstiftet igår kväll. Cyndi Lauper och jag kommer vara oskiljaktiga vänner i sommar!

/N

8 kommentarer:

 1. Urtjusigt på dig! Kul att se hur färgen varierar beroende på ens egna läppfärg, ser ut att bli lite mer rosa på dig också - på Sofia är det mycket rödare :) /Therése

  SvaraRadera
 2. Heartcore: Mina läppar är ganska mörka så den röda färgen lyser inte riktigt igenom men jag älskar den just för att den blir mer rosa än röd. Stort tack för tipset! /N

  SvaraRadera
 3. Mitt favoritläppstift! Älskar det, vinter som sommar

  SvaraRadera
 4. omygloss: Jag tror det har blivit min nya favorit också! När jag träffade syrran nu i helgen blev hon så sugen att hon också köpte en och jag ska definitivt tillbaka och köpa fler så jag har när det här tar slut! /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.