23 mars, 2011

Marscararecension: Maybelline Lash Stiletto Volume

Efter syrrans positiva upplevelse av Maybellines Lash Stiletto som är en förlängande mascara är det nu min tur att prova en annan variant ur samma marscarafamilj: Lash Stiletto Volume.Som namnet antyder är denna tänkt att ge fransarna mer volym och separation. Det tycker jag att den gör med bravur. Döm själva:


Utan någon mascara

Ett lager med mascara

Två lager med mascara

Ja, som man kan se gör ju denna sitt jobb helt OK. Den lite böjda borsten som gör att appliceringen på hela fransraden blir smidig är också ett stort plus. Visserligen hade jag kanske förväntat mig ytterligare lite mer effekt givet att syskonet Lash Stiletto är så otroligt bra. Men överlag är detta en utomordentlig vardagsmascara för att skapa volym. Givet detta så skulle jag vilja ge den en 3:a i betyg. Men det som gör den ännu bättre i mina ögon är det faktum att när Testfakta testade mascaror fick Maybellines mascaror skyhöga betyg. Lash Stiletto som syrran testade, var bäst när det gällde den förlängande effekten och mascaror överlag från märket Maybelline stack ut i testet när det gällde att inte innehålla allergiframkallande ämnen. Detta skall Maybelline ha en stor eloge för! Till exempel så är konkurrenten Max Factor usel på detta. Vi systrar älskar ju produkter som inte påverkar kroppen eller naturen negativt. Därför blir betyget en 4:a!

Betyg: 4/5
Pris: ca 145 kr för 6,5 ml
Inköpsställe: Åhléns, Kicks m.fl
Köpa igen: Ja, lite då och då för att ha som basmascara i vardags-make-up-necessären kanske men nu vill jag testa andra också.


/E

4 kommentarer:

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.