21 mars, 2011

Origins VitaZing Moisturizer SPF 15Jag jobbade sent ikväll men hann ändå smita förbi Åhléns och inhandla lite smått och gott, bland annat Origins VitaZing Moisturizer som jag velat testa ett tag. Var bara tvungen att testa den det första jag gjorde när jag klev innanför dörren här hemma och jag måste säga att första intrycket är riktigt bra. VitaZing är svagt tonad som en färgad dagkräm så den jämnar ut skavankerna i ansiktet. Den här krämen ska hårdköras och recension kommer om några veckor.

/N

9 kommentarer:

 1. Den där har jag varit nyfiken på ett tag! Vad kostade den?

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Inte hört talas om märket, så det blir kul att läsa en recension senare. :)

  SvaraRadera
 3. Des: Båda vi systrar är ju som bekant svaga för Origins så när Tiffany D på Youtube höjde den här till skyarna så var jag ju bara tvungen att testa den. Den kosar 405:- på Åhléns men med rabattcheck så blev det lite mer humant pris. För er som bor i Stockholm så kan det vara värt att veta att Origins även finns på Arlandas tax free.

  Josephine: Ojoj, då har du missat något! Vi systrar älskar Origins! Ta gärna en kik under fliken "recensioner" där vi recenserat flera produkter från Origins. Det kommer även mer...

  /N

  SvaraRadera
 4. Det var hos TiffanyD jag såg den första gången. :-) Tack för svaret!

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.