24 mars, 2011

Recension: Depend Nagelbandsrengöring


Jag irriterar mig alltid på nagelbandsrester som envist sitter fast på nageln. Hur jag än petar och har mig får jag aldrig bort det, det vill säga tills jag testade Depend Nagelbandsrengöring. Nagelbandsrengöringen kommer i en nagellacksflaska och den geléaktiga produkten ska penslas på nagelbanden och nagelroten. Man kan känna hur det drar lite på fingertopparna när gelén torkar och efter ett par minuter ska man massera in produkten i nagelbanden för att sedan skrubba naglarna och nagelbanden med en nagelborste. Jag valde också att skrapa lite lätt med en nagel längs med nagelroten för att verkligen bli av med allt bös närmast nagelbandet. Därefter ska händerna sköljas under varmt vatten.
Jag gillar verkligen Depends nagelbandsrengöring. Gamla hudceller lägger sig nästan som en hinna på nageln längs med nagelbandet och Depend lyckas riktigt bra med att få bort det mesta. När mina naglar ser riktigt bedrövliga ut kan jag ibland behöva två behandlingar i följd för att få bort alla rester. För det lilla priset är det dock en riktigt bra produkt men jag önskar att den hade varit lite mer effektiv.

Betyg: 4/5
Pris: ca 50 kr för 8 ml
Inköpsställe: Åhléns, Kicks, m.fl
Köpa igen: Nu när jag har fått blodad tand för denna typ av produkt vill jag nog testa ett dyrare märke för att se om priset spelar någon roll på kvalitén.

/N

6 kommentarer:

  1. Svar: Tack tack. :)

    Låter som en bra produkt. Håller med att det är riktigt irriterande med nagelbandsrester längs nagelbanden. =)

    SvaraRadera
  2. VARNIGN! Jag är utbildad nagelteknolog.. Och det enda du kan göra för att få bort nagelbanden är att OLJA naglarna två gånger om dagen i flera månader. och enbart använda en nagelborste. OM du petar längst in på nageln (även om det är väldigt löst) så kan du göra illa roten till nageln och få skadade naglar som flagnar längst ut och som blir "randiga" Så BIG NONONNO!!! MEn vill du ändå försåka ta bort det absolut sista så DRA INTE!!! Ta en väldigt fin fil (superduper fin fil alltså Och fil bort det sista försiktigt försiktigt.

    SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.