09 mars, 2011

Recension: Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm, Sugared Pearl


Mina Sheer Gloss Balms från Max Factor har blivit två favoriter som jag märker att jag sträcker mig efter allt oftare. Den första jag köpte var nyansen Red Garnet som jag har sportat hela hösten och vintern så för några veckor sedan införskaffade jag även Sugared Pearl.
Med Sheer Gloss Balms går det att få till en skir applicering samtidigt som det är möjligt att få mer färg genom att bara måla på lite mer. Just Sugared Pearl har skimmerpartiklar i sig som skimrar fint på läpparna.Vad jag älskar med de här läppstiften är att de är krämiga och mjuka och har en vårdande och återfuktande formula. Jag tycker att det är grymt snyggt med matta läppstift men jag står inte ut när läpparna blir torra och hemska, speciellt inte under denna kalla vinter som varit. Jag diggar Max Factors Sheer Gloss Balm så mycket att jag ska införskaffa fler. Dessutom har de ett SPF på 10.
Jag såg i dagens tidning att Lindex har ett erbjudande just nu där man kan köpa Sheer Gloss Balm för 89 kronor. Det är visserligen bara 10 kronor billigare än vanligt men ändå :0)

Betyg: 5/5
Pris: ca 100:-
Inköpsställe: Åhléns, Kicks, Lindex mfl
Köpa igen: Ja, massa fler!

/N

4 kommentarer:

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.