18 mars, 2011

Recension: Origins Clear Improvement Mask


När jag bekantat mig med Origins hudvårdsprodukter, köpte jag efter några månader deras Clear Improvment som är en ansiktsmask på lera för alla hudtyper. Lermasker är djuprengörande produkter som ska få ut allt bös ur porerna. När jag duschat och då porerna i ansiktet öppnat upp sig, börjar jag först med att skrubba ansiktet. Därefter smetar jag på ett lager Clear Improvement som torkar till en mask på ansiktet. Så här läskig ser jag ut när masken torkat in och jag känner mig som mannen med järnmasken.Jag har nu under ett par år använt Clear Improvement en gång i veckan och jag kan se resultat. Nu i efterhand kan jag inte förstå hur jag tidigare klarade mig utan denna underbara. Lermasken gör verkligen sitt jobb i att rena min feta hy och jag får allt mer sällan finnar. Efter varje användning märker jag också hur lagret med smuts försvunnit och hur huden blir fantastiskt mjuk och len. Dessutom tar huden mycket lättare upp ansiktskrämen efter att jag använt masken. Det kan tyckas töntigt men jag upplever också att min hy får finare lyster dagen efter att jag använt Clear Improvement. När jag får en finne använder jag även ibland masken för punktbehandling.
Båda vi systrar gillar Clear Improvement och det har till och med gått så långt att svågern också använder masken. Liksom Origins alla andra produkter, är Clear Improvement fri från parabener, phtalater, mineraloljor och andra skumma ingredienser.

Betyg: 5/5
Pris: ca 300 kr för 100 ml
Inköpsställe: Åhléns, Tax free på Arlanda
Köpa igen: Jajjamän, om och om igen

/N

10 kommentarer:

 1. låter spännande! jag vill också få ut allt bös ur porerna! :D

  SvaraRadera
 2. Karin: Den är riktigt bra! Möjligtvis svider det lite i plånboken men det är den värd! /N

  SvaraRadera
 3. Jag har också denna men är så otroligt dålig på att använda den med jämna mellanrum! Det blir lite då o då men jag känner mig alltid extra ren när jag använt den :)

  SvaraRadera
 4. bra recension och jag håller med dig, älskar den där !

  SvaraRadera
 5. Caroline: Vad kul att du också gillar den! /N

  SvaraRadera
 6. My beauty secrets: En till som har hittat till Origins! Jag trodde inte att det var så många i Sverige som använde Origins med nu kanske ännu fler får upp ögonen för märket då Åhléns tar in Origins på alla sina varuhus och satsar på bra marknadsföring av produkterna. Vad roligt att masken fungerar för dig med! /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.