29 april, 2011

Recension: Laura Mercier Tinted Moisturizer, oil free


Laura Merciers Tinted Moisturizer i varianten oil free är en lätt tonad dagkräm. Den här dagkrämen har vunnit utmärkelser och allmänt höjd till skyarna och eftersom jag inte är något vidare fan av foundation, tänkte jag att jag borde testa Laura Merciers tonade dagkräm. Nu har jag använt upp hela tuben och det är dags för en recension.
Dagkrämen är väldigt lätt att applicera och jag använde fingrarna till det eftersom den är fool proof och det inte går att få fula ränder. Den är lätt och blir inte till en mask på ansiktet men gör ändå ett bra jobb i att jämna ut hudtonen. Exempelvis tycker jag att den är riktigt bra på att dölja mina ärr efter finnar men vissa kraftigare ärr får jag gå över med concealer. Även mina mörka ringar under ögonen behöver jag täcka lite extra med concealer.
Trots att jag har väldigt fet hy håller Laura Merciers Tinted Moisturizer hela dagen utan att vara tung och täppa till porerna i hyn. Den ger också en fin lyster utan att man ser ut som discokula i ansiktet vid slutet av dagen. Vad jag gillar extra mycket är att den har SPF 20 så jag behöver inte tänka på att kladda med extra solskydd.
Enda nackdelen med denna tonade dagkräm är att den är så förbannat dyr. Hade den inte gjort ett så stort hål i plånboken hade detta varit en fullpoängare. Priset är enda anledningen till att jag inte köpt en ny utan försöker testa mig fram bland andra tinted moisturizers på marknaden för att hitta en som är lika bra.

Betyg: 4/5
Pris: 445:- för 50 ml
Inköpsställe: Cow Parfymeri
Köpa igen: Inte om jag hittar en som är billigare men lika bra

/N

18 kommentarer:

 1. Bra recension!:)

  Den är så bra den där, jag har haft den också men köpte inte en ny för att den är dyr som sagt.

  SvaraRadera
 2. Beauty Secrets: Ja, det bär emot att köpa den igen... /N

  SvaraRadera
 3. Åh den låter ju bra, speciellt med att täcka ärr efter finnar.. Det behöver jag med. Men priset var ju rätt saftigt som du säger. Finns den inte billigare på nätet tro?

  SvaraRadera
 4. Therese: Den är fantastiskt bra men jag har tyvärr inte lyckats hitta den billigare på nätet. Inte ens på eBay... /N

  SvaraRadera
 5. Ah, vad typiskt.. Säg till om den skulle dyka upp i alla fall :)

  SvaraRadera
 6. Bra recension! Jag är väldigt förtjust i den "oljiga" (eller, tja, o-oljefria) varianten, men håller med om att den är dyr.

  Bästa tipset är att köpa eller få langat direkt från staterna. På plats i USA kostar den, med rådande kurs, ca 265 kr. Det är ändå ganska ok :)

  SvaraRadera
 7. Kerstin: Tack för tipset! 265 kr låter ju inte alls så farligt. Ojoj, undra om jag ska be svågern langa en när han åker till USA nu i veckan....

  SvaraRadera
 8. hej där, jag ligger o lusläser dina recensioner (hittade dig hos Beauty secrets) o jag supergillar ditt sätt att skriva ;)
  Jag ser att detta inlägg är ganska gammalt men jag vill tipsa dig om en kanonsida för kosmetika där allt e fraktfritt www.cdwow.com (lite märklig adress för smink men de har allt, jag brukar köpa Laura Merciers läpstift där) O jag kollade din produkt o den kostar 349:- spring in o kolla direkt! ;) lycka till/ha det gott

  SvaraRadera
 9. Dansbandsfrun: Tack snälla du, vad glad jag blir! Och supertack för tipset, jag ska absolut kolla in sidan! /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.