23 juni, 2011

Finns det några snälla barn här?

När det i förra veckan var rea på hqhair.com och lookfantastic.com, passade jag på att göra beställningar på lite sådant jag behövde och på mycket sådant jag inte behövde men velat ha en längre tid.

Som bekant bor inte jag och syrran i samma stad men när vi möttes upp i London för några veckor sedan, fick jag testa ett par produkter från Korres som hon nyligen köpt. Jag blev imponerad av produkterna och köpte då därför några egna grejer. Det jag tror att jag gillar bäst ur Korres-högen hittills är Sunscreen Face Cream Yoghurt SPF 30 för den doftar ljuvligt tropiskt av kokosnöt och andra exotiska frukter. Tub nummer två är en dagkräm vid namn Materia Herba för kombinerad till fet hy och jag tänkte att den kanske skulle passa i vinter. Burken är också en dagkräm för kombinerad till fet hy men då den är en gel tänkte jag att den skulle fungera att använda nu under sommaren. Krämen heter Pomegranate Moisturising Cream Gel och doftar underbart den med.Jag var osäker på hur pass fet solkrämen från Korres skulle vara och då jag vill ha ett solskydd under sminket köpte jag även Elemis Liquid Layer SPF 30 som känns superlätt på huden och verkar fungera bra med min feta hy. Tyvärr luktar den unket värre...Och så till min lilla bebis, NARS Sheer Matte Foundation i nyansen Syracuse. Jag tror inte den här behöver någon närmare presentation. Det ska bli ett nöje att lära känna den här lilla godsaken.Och för att sminket ska sluta glida runt på min feta hy nu under sommaren, köpte jag All Nighter från Urban Decay som beskrivs som en "long-lasting makeup setting spray". Då jag har hört så himla mycket bra om den här ska det bli hemskt intressant att testa den här för MACs Fix+ fungerar inte alls på mig.I badrummet har jag en del slattar kvar i flertalet schampoo- och balsamflaskor och jag arbetar mig målmedvetet igenom dessa. För att öka motivationen köpte jag ett nytt set med schampoo och balsam från Mop (som jag dock inte får börja använda innan allt det gamla är slut).
Slutligen slank det med några hårband från Blax men nu när de är här funderar jag på hur jag tänkte. Hur sjutton ska allt det här håret få plats i de här små tofsarna?


/N

7 kommentarer:

 1. Vilka godingar du har köpt! :D Jag är avis:)
  Korres verkar superbra, tänkte köpa några till produkter snart. Jag har den där Pomegranate Gel krämen, gillar den mycket. Älskar också doften.
  Måste bara använda den längre tid innan jag recenserar den.
  Du kommer väl recensera allt du köpt sen?:D

  Glad midsommar!<3

  SvaraRadera
 2. Beauty Secrets: Vad kul att Pomegranate-krämen är bra! Självklart kommer det recensioner på allt men det dröjer nog ett tag för jag måste använda upp alla slattar jag fortfarande har kvar :0) /N

  SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.