28 juni, 2011

Phillips, Milk of Magnesia

För någon vecka sedan köpte jag mig en Phillips, Milk of Magnesia från ett amerikanskt apotek på Ebay och när jag häromdagen frågade er om ni kunde gissa vad jag skulle ha det till var det en person som gissade rätt. Milk of Magnesia är egentligen ett laxermedel men det används också, konstigt nog, som primer för fet hy. Jag har ännu inte testat min Milk of Magnesia då jag för tillfället som har annat som håller sminket på plats men jag lovar att återkomma med recension så snart jag har bildat mig en uppfattning. Är det någon annan som har testat Milk of Magnesia som primer?

/N

9 kommentarer:

  1. Lustigt vad man kan använda saker till. Hemorojdkräm kan användas som ögonkräm mot påsar under ögonen. Men det får personalen på apoteket inte säga till kunderna.

    SvaraRadera
  2. Ninni: Jag undrar hur folk kom på alla alternativa användingsområden. Vem kletar liksom in ögonen med hemorojdkräm så där by random för att se om det fungerar? Just, hemorojdkräm ska tydligen vara bra att stryka på vattkoppor också :0) /N

    SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.