25 juni, 2011

Recension: Origins Well Off Eye Makeup Remover

Från början var den här removern ett felköp. I all hast på Åhléns trodde jag att köpte med mig det ansiktsvatten jag brukar använda men när jag kom hem såg jag att det var en eye makeup remover. Jag var grymt förbannad på mig själv men det hela visade sig bli en trevlig bekantskap.
"Fast and gentle eye makeup remover" står det på förpackningen på Well Off från Origins och jag kan inte annat än att hålla med. Ett par svep med bomullsrondellen och alla mascara och eyeliner är borta. Dock ska det tilläggas att den inte klarar av vattenfast mascara men Origins påstår inte heller att den ska göra det. Råkar jag få lite av removern i ögat svider det inte och efteråt känns removern svalkande runt ögat. Jag gillar också det faktum att removern inte är oljebaserad så jag behöver inte hålla på och tvätta rent extra mycket runt ögonen för att få bort allt det feta. Summa summarum; en perfekt remover till vardags!
Well Off är liksom Origins övriga produkter fri från parabener, phtalater, mineraloljor och andra skumma ingredienser.

Betyg: 4/5
Pris: ca 200 kr för 150 ml
Inköpsställe: Åhléns city, Arlandas tax free
Köpa igen: Absolut!

/N

7 kommentarer:

  1. Åh, denna låter suverän!
    Jag får helt enkelt köpa den, kan ju köpa den från Åhlens när jag ska jobba där. Gillar inte heller när man måste skölja alltid efter en oljebaserad remover.
    Tack för en bra tips!!:)

    SvaraRadera
  2. Beauty Secrets: Vad kul! Tycker det är svårt att hitta bra removers som inte är oljebaserade så det gäller att slå till när man väl hittar dem :0) /N

    SvaraRadera

- För att lätt kunna följa diskussionen, kommer alla frågor att besvaras under det här inlägget.